Slagerij Van Dam, van René van Dam, is overgenomen door Evert Blauwendraat en zal verder gaan onder de nieuwe naam ‘Slagerij De Schuyt’. De nieuwe naam en het beeldmerk zijn een ode aan de klanten en de omgeving. 

 

Slagerij Van Dam is ruim 60 jaar gevestigd op het plein aan de Cornelis Schuytstraat en inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De operationele zaken werden sinds 2002 met liefde en passie voor het vak door Evert verzorgd en hij is later dan ook aandeelhouder geworden van de zaak.  De familie Van Dam en Evert lagen op een lijn wat betreft de bedrijfsvoering van de slagerij. 

 

Daar Sebastiaan en Nicolette (zoon en dochter Van Dam) alle focus hebben op Brasserie Van Dam en hun andere bedrijven, hadden zij niet de ambitie om de slagerij van hun ouders over te nemen.  Een uitgelezen kans voor Evert om de volgende stap te zetten. 

 

Door de warme band die er al jaren is tussen de familie Van Dam en Evert, kreeg Evert eerste recht op koop van de zaak. Met veel enthousiasme heeft hij dit voorstel met beide handen aangepakt.

Evert zal met zijn team de missie en visie op hetzelfde niveau waarborgen binnen het bedrijf. Het assortiment en de kwaliteit zullen dan ook onveranderd blijven. 

 

René Van Dam en zijn familie kijken met een goed gevoel terug op een mooie periode. René bedankt graag zijn klanten voor het jarenlange vertrouwen en wenst Evert alle geluk en succes toe met Slagerij De Schuyt.